Help mee en laat de wens van een oudere uitkomen!

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze niemand meer om zich heen hebben en lastig op pad kunnen. Op Nationale Ouderendag, dit jaar op vrijdag 4 oktober 2019, zetten we deze ouderen in het zonnetje en laten we de wensen van hen uitkomen. Helpt u mee? Dan bezorgt u de oudere én uzelf een onvergetelijke dag!

Vervul een wens

Vanaf juli kunt u hier op de website een wens van een oudere uitkiezen die bij u past. U kunt vervolgens aangeven dat u wilt helpen om deze wens te vervullen. U zult er slechts een paar uur mee bezig zijn. Wel adviseren wij om rekening te houden met kosten voor toegangskaartjes, een kopje koffie of vervoer. Als dit een probleem is, kunt u contact opnemen met het lokale comité. Bekijk de wensen en meld u aan als wensvrijwilliger!

Start een lokaal comité of sluit u aan bij het comité in uw gemeente

Nationale Ouderendag is een landelijk evenement. Elke deelnemende gemeente heeft een lokaal comité van vrijwilligers. Dit comité zorgt voor de voorbereiding en organisatie van Nationale Ouderendag in de buurt, contacten met lokale instellingen en organisaties, fondsenwerving en PR. Uiteraard ondersteunt het Nationaal Ouderenfonds de lokale comités. Bent u een organisatorische duizendpoot, een echte doener die graag de handen uit de mouwen steekt of een netwerker pur sang? Dan kunnen we uw hulp goed gebruiken!

  • U kunt zich aansluiten bij het comité in uw gemeente: bekijk hier of er een comité is bij u in de buurt.
  • Is er nog geen comité in uw gemeente? Ontdek hoe u zelf een comité in uw gemeente kunt starten! Lees hier meer over meehelpen in een comité.

"Een dagje uit is voor mij niet vanzelfsprekend. De laatste keer in Den Haag is 30 jaar geleden. Daarom wil ik naar Panorma Mesdag." Elly van Duijvendijk (73)

"Zonder hulp van de brandweer kan ik niet bij mijn dochter op bezoek. Ze woont driehoog en heeft geen lift." Dinny (85)

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]