Stuur nu uw wens in voor Nationale Ouderendag

 4 oktober is het weer Nationale Ouderendag

Hebt u een wens die u graag in vervulling ziet gaan? Onze comités willen uw wens graag op Nationale Ouderendag laten uitkomen. Op deze dag vervullen wij de wensen van duizenden ouderen. Vrijwilligers door het hele land staan klaar om ouderen in het zonnetje te zetten. En u kunt een van de gelukkigen zijn!

Mogen we uw wens laten uitkomen?

Hebt u een langgekoesterde droom of iets wat u al heel lang niet meer heeft kunnen doen? Wilt u naar het strand of de dierentuin? Een ijsje met iemand eten of ergens lunchen? Het ouderlijk dorp of een vriend(in) van vroeger bezoeken? Wat uw wens ook is, wij horen het graag en doen er alles aan om de wens uit te laten komen.

Meld nu hier uw wens aan! 
Deadline: vertel ons voor 1 augustus 2019 wat uw wens is!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Nationale Ouderendag wordt georganiseerd in tientallen regio’s in het land. Er zijn lokale comités van vrijwilligers en zij registeren wensen van ouderen uit de buurt. 
  2. Als u uw wens opgeeft, kiest u het comité van de gemeente bij u in de buurt.
  3. Uw wens wordt automatisch doorgegeven aan het comité bij u in de buurt.
  4. Een vrijwilliger kiest er vervolgens voor om uw wens in vervulling te laten gaan. Het lokale comité neemt vervolgens contact met u op om af te spreken wanneer/hoelaat u uw wens in vervulling wilt laten gaan. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. 
  5. Uw wens gaat in vervulling!

Ook de rest van het jaar staan we voor u klaar

Het Nationaal Ouderenfonds steunt het hele jaar door ouderen in Nederland. Hebt u behoefte aan een uitje, meer sociale contacten, een luisterend oor of een gezellig praatje? Neem dan een kijkje op www.ouderenfonds.nl of bel 088 3442000 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

“Als kind ging ik vaak naar het strand. Lekker zandkastelen bouwen. Misschien wil ik daarom wel zo graag zandsculpturen kijken." Henk Rijpstra (90)

"Een dagje uit is voor mij niet vanzelfsprekend. De laatste keer in Den Haag is 30 jaar geleden. Daarom wil ik naar Panorma Mesdag." Elly van Duijvendijk (73)

"Dit had ik echt nooit verwacht. Mijn wens is vervuld. Ik heb durven paardrijden!" Truus Rook (89) 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]