Stuur nu uw wens in voor Nationale Ouderendag

Heeft u een wens die u graag in vervulling ziet gaan? Meld u dan nu aan voor Nationale Ouderendag en wie weet komt uw wens dit jaar wel uit!

4 oktober is het weer Nationale Ouderendag

Nationale Ouderendag vindt dit jaar plaats op 4 oktober 2019 Op en rond die dag vervult het Nationaal Ouderenfonds de wensen van duizenden ouderen. Vrijwilligers door het hele land staan klaar om ouderen in het zonnetje te zetten. Misschien bent u straks wel een van de gelukkigen!

Mogen we u in het zonnetje zetten?

Heeft u een langgekoesterde droom of iets wat u al heel lang niet meer heeft kunnen doen? De keuze is aan u. Wilt u naar het strand of de dierentuin? Een ijsje met iemand eten of ergens lunchen? Het ouderlijk dorp of een vriendin van vroeger bezoeken? Of…? Meld nu uw wens aan! 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Nationale Ouderendag wordt georganiseerd in tientallen regio’s in het land. Lokale comités van vrijwilligers registreren de wensen van ouderen bij hun uit de buurt. 
  2. U kiest zelf het comité bij u in de buurt en geeft uw wens op.
  3. Uw wens verschijnt op deze website. Een vrijwilliger kan zich vervolgens aanmelden om uw wens in vervulling te laten gaan. Het lokale comité van Nationale Ouderendag neemt contact met u op om af te spreken hoe en wanneer u de wens wilt laten uitkomen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. 

Wilt u meedoen aan Nationale Ouderendag?

Geef dan nu uw wens op via deze link! 

Of bel 0800 1325 (gratis) om uw wens aan ons door te geven. 

Let op: vergeet niet om uw wens vóór 1 augustus aan te melden.

Ook de rest van het jaar staan we voor u klaar

Het Nationaal Ouderenfonds steunt het hele jaar door ouderen in Nederland. Heeft u behoefte aan een luisterend oor of een gezellig praatje? Maakt u graag uitstapjes, wilt u meer sociale contacten opdoen of heeft u vragen op het gebied van ouder worden? Kijk op www.ouderenfonds.nl wat wij voor u kunnen betekenen of bel gratis 0800 1325. 

“Als kind ging ik vaak naar het strand. Lekker zandkastelen bouwen. Misschien wil ik daarom wel zo graag zandsculpturen kijken." Henk Rijpstra (90)

"Een dagje uit is voor mij niet vanzelfsprekend. De laatste keer in Den Haag is 30 jaar geleden. Daarom wil ik naar Panorma Mesdag." Elly van Duijvendijk (73)

"Dit had ik echt nooit verwacht. Mijn wens is vervuld. Ik heb durven paardrijden!" Truus Rook (89) 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]