Stuur nu uw wens in voor Nationale Ouderendag

4 oktober is het weer Nationale Ouderendag

Hebt u een wens die u graag in vervulling ziet gaan? Of kent u iemand die een bijzondere wens heeft? Onze comités willen deze wensen graag op Nationale Ouderendag laten uitkomen. Op deze dag vervullen vrijwilligers door het hele land de wensen van duizenden ouderen.  

Welke wens mogen wij laten uitkomen?

Hebt u een langgekoesterde droom of iets wat u al heel lang niet meer heeft kunnen doen? Wilt u na jaren weer eens uw hobby van vroeger uitoefenen? Het ouderlijk dorp of een vriend(in) van vroeger bezoeken? Of wilt u juist een wens voor een oudere indienen? Wij horen het graag en doen er alles aan om de wens uit te laten komen.

Meld nu hier de wens aan! 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Nationale Ouderendag wordt door het hele land lokaal georganiseerd. In verschillende gemeenten zijn er comités bestaande uit vrijwilligers die de organisatie van de Nationale Ouderendag in hun regio op zich nemen. We hebben meer dan 20 comités van Den Helder tot Nuenen en van Leidschendam tot Assen. Deze comités registeren wensen van ouderen uit de buurt en kijken wie en hoe deze wens kan vervullen. 
  2. U kunt uw wens of de wens voor een ander op deze website online opgeven. Bij het opgeven van de wens, kiest u het comité van de gemeente bij u of de oudere in de buurt. Een wens kan ook via telefoon, email of wenskaart bij uw lokale comité worden ingediend. Kijk hier hoe u het lokale comité in uw regio kunt contacteren.
  3. Uw wens via de website wordt automatisch doorgegeven aan het lokale comité. 
  4. Een vrijwilliger kan via de website uw wens uitkiezen om deze in vervulling te laten gaan. Het lokale comité neemt vervolgens contact met u op om uw wens en de vervulling ervan te bespreken. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. 
  5. Op 4 oktober gaat de wens in vervulling!

Ook de rest van het jaar staan we voor u klaar

Het Nationaal Ouderenfonds steunt het hele jaar door ouderen in Nederland. Hebt u behoefte aan een uitje, meer sociale contacten, een luisterend oor of een gezellig praatje? Neem dan een kijkje op www.ouderenfonds.nl of bel 088 3442000 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

“Als kind ging ik vaak naar het strand. Lekker zandkastelen bouwen. Misschien wil ik daarom wel zo graag zandsculpturen kijken." Henk Rijpstra (90)

"Dit had ik echt nooit verwacht. Mijn wens is vervuld. Ik heb durven paardrijden!" Truus Rook (89)

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]