Maak ouderen blij met uw donatie

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Op Nationale Ouderendag vervullen we deze wensen en restaurantketen De Beren is hoofdsponsor van Nationale Ouderendag 2019. Maar ook de rest van het jaar helpt het Nationaal Ouderenfonds eenzame en kwetsbare ouderen. Helpt u mee?

Mevrouw De Boer (91) is een groot zeilfan. Haar allergrootste wens is om de Regenboogklasse, een speciale zeilboot, te zien schitteren. Maar omdat ze helemaal alleen is en niet meer zo mobiel, komt ze in haar eentje niet in de haven. Op Nationale Ouderendag verrastte we mevrouw met een heuse zeiltocht. "Dit is zoveel mooier dan in mijn herinnering. Al die witte zeiltjes. Prachtig! Een gevoel van dankbaarheid overheerst."

Nationale Ouderendag 2019

Ook dit jaar wil het Ouderenfonds weer zoveel mogelijk wensen van ouderen in vervulling laten gaan. Door heel het land kunnen ouderen hun wens opgeven bij een lokaal comité van vrijwilligers. Deze vrijwilligers werken het hele jaar om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Ouderen gaan samen met een vrijwilliger op pad en beleven zo de mooiste momenten. Ouderen denken daarna nog lang terug aan de bijzondere dag dat hun wens werkelijkheid werd. De inspirerende verhalen achter de wensen ontroeren de vrijwilligers. De tijd en aandacht die zij aan elkaar geven, zorgen voor onvergetelijke momenten en vaak blijvende contacten.

Zo kunt u helpen

Nationale Ouderendag wordt georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds met behulp van vele vrijwilligers. Maar behalve menskracht hebben we ook geld nodig. Dit geld wordt gebruikt voor het vervullen van wensen van ouderen of het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan vervoer, maaltijden, entreegelden, enz. Uw bijdrage, klein of groot, is dan ook zeer welkom. Ook de rest van het jaar helpt u met uw donatie kwetsbare ouderen.

U kunt ook een wens 'doneren'

Nationale Ouderendag is niet mogelijk zonder de steun van duizenden vrijwilligers. Maar daarnaast is er ook geld nodig. Dit geld wordt gebruikt om de wensen en gezamenlijke activiteiten mogelijk te maken. Denk hierbij aan vervoer, toegangskaartjes en maaltijden. Helpt u mee met een gift?

Help mee als bedrijf

Ook voor u als bedrijf, business- of serviceclub, vereniging of instelling biedt Nationale Ouderendag diverse mogelijkheden om uw betrokkenheid met ouderen te tonen.

Doneer nu!

"Zoveel mooier dan in mijn herinnering!" Janny de Boer (91)

"Ik wil voor het eerst in mijn leven paardrijden!" Truus Rook (89)

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]