Doneer nu

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Kleine wensen met een grote impact. Op Nationale Ouderendag vervullen we deze wensen. Ook de rest van het jaar helpt het Nationaal Ouderenfonds eenzame en kwetsbare ouderen. Helpt u mee?

Doneer nu!

Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze helemaal alleen zijn en nog moeilijk op pad kunnen. Ouderen zoals Janny de Boer (91). Mevrouw De Boer is een groot zeilfan. Haar allergrootste wens is om de Regenboogklasse, een speciale zeilboot, te zien schitteren. Maar omdat ze helemaal alleen is en niet meer zo mobiel, komt ze in haar eentje niet in de haven. Op Nationale Ouderendag verrastte we mevrouw met een heuse zeiltocht. "Dit is zoveel mooier dan in mijn herinnering. Al die witte zeiltjes. Prachtig! Een gevoel van dankbaarheid overheerst."

Tover een glimlach op het gezicht bij ouderen zoals mevrouw De Boer. Steun met een gift. 

Nationale Ouderendag 2018

Ook dit jaar wil het Ouderenfonds weer zoveel mogelijk wensen van ouderen in vervulling laten gaan. Door heel het land kunnen ouderen hun wens opgeven bij een lokaal comité. Vrijwilligers geven samen met de oudere invulling aan de wens. De oudere en de wensvrijwilliger gaan samen op pad en beleven de mooiste momenten. De impact is enorm. Ouderen denken vaak nog lang terug aan de bijzondere dag dat hun wens werkelijkheid werd. De inspirerende verhalen achter de wensen ontroeren de vrijwilligers. En de tijd en aandacht die jong en oud aan elkaar geven zorgen voor onvergetelijke momenten en vaak blijvende contacten.

Zo kunt u helpen

Nationale Ouderendag wordt georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds met behulp van vele vrijwilligers. Behalve menskracht hebben we ook geld nodig. Dit geld wordt gebruikt voor het vervullen van wensen van ouderen of het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan vervoer, maaltijden, entreegelden, enz. Uw bijdrage, groot of klein, is dan ook zeer welkom. Ook de rest van het jaar helpt u met uw donatie kwetsbare ouderen. We zorgen voor meer sociale contacten en onvergetelijke momenten.

Ja, ik help mee!

"Zoveel mooier dan in mijn herinnering!" Janny de Boer (91)

"Ik wil voor het eerst in mijn leven paardrijden!" Truus Rook (89)

"Zonder hulp van de brandweer kan ik niet bij mijn dochter op bezoek. Ze woont driehoog en heeft geen lift." Dinny (85)

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]